Gå till innehåll
Vallentuna Cykelklubb
Vallentuna Cykelklubb

Publicerad: 2022-12-23

Senast uppdaterad: 2022-12-23

Författare: Totte Taby

GDPR

Den nya dataskyddslagstiftningen GDPR träder i kraft den 25 Maj 2018. Med anledning av detta vill vi informera om följande:

Medlemslista

För att bedriva verksamheten behöver vi ett medlemsregister. I medlemsregistret finns följande information lagrad om alla medlemmar:

-Namn, Telefonnummer, Hemadress, Medlemsnummer, Personnummer, Anhörig-, namn-, telefonnummer(*om dessa angivits)

Informationen finns lagrad i upp till 18 månader efter avslutat medlemskap. Medlemsregistret delas också med Svenska Cykelförbundet (SCF) som är ett Riksidrotts Förbund.

Du kan närsomhelst kontrollera vilka uppgifter som finns om dig genom att logga in som medlem i vårt forum där vi listar allt utom personnummer och anhöriginformation.

För att ändra uppgifterna, om du har frågor om något, eller för att bli bortplockad ur listan kontaktar du oss på vallentunack(at)hotmail.com.

Våra medlemsutskick skickas normalt ut till alla medlemmar, om du har frågor om dessa kan du kontakta oss på samma sätt som ovan.

Här kan du läsa mer om Riksidrottsförbundets datahantering: http://www.rf.se/Personuppgifter/

Forumet

Vårt forum är helt uppbyggt av forumdeltagarna själva. Man skapar ett eget användarnamn och anger ett fritt valt lösenord. Eftersom dessa inte på något sätt vals av klubben anser vi att det inte finns någon koppling mellan verkligt namn och forumets användarnamn, dvs det är pseudonymt.

Användare kan sedan begära att få tillgång till de låsta medlemsareorna på forumet via meddelande till admnistratörerna (då måste man ange sitt riktiga namn) - och om man är en verklig betalande medlem aktiveras medlemsaccessen. Det här meddelandet sparas inte.

Man kan själv radera eller editera sina inlägg. För övrig hjälp kan du kontakta administratören.

Du kan läsa mer om dataskyddslagstiftningen här: www.datainspektionen.se

En bild

Besöksadress

Ättehagsvägen 3
187 62 Täby

Postadress

Ättehagsvägen 3
187 62 Täby

Kontakta oss

070-3642211
klubben@vck.nu