Gå till innehåll
Vallentuna Cykelklubb
Vallentuna Cykelklubb

Bli medlem

För att bli medlem i Vallentuna CK skickar du dina kontaktuppgifter till vallentunack@hotmail.com, samt betalar medlemsavgiften till klubbens bankgiro 5040-2056

Kontaktuppgfiter innebär:
Namn, adress, födelsedatum, e-postadress samt telefonnummer.

Avgifter
Medlemsavgiften är 400 kronor per år för enskild medlem och 500 kronor för familjemedlemskap. Om fler ska anmälas för familjemedlemskap så skriv deras namn och personuppgifter i samma email.
Aktuell adress
Kom ihåg att ange en aktuell e-postadress, för kommunikationen inom klubben sker nästan enbart via e-post eller här på hemsidan, samt via FaceBook.
Födelsedatum är mycket viktigt för att klubben ska kunna rapportera sina medlemmar till Svenska Cykelförbundet (SCF)

Familjemedlemskap
Sedan 2007 har klubben familjemedlemskap som allternativ. Det fungerar precis som alla andra medlemskap, men täcker hela familjen.
Som familj räknas följande:
* Sammanboende partner
* Maka eller make
* Sammanboende barn under 18 år eller egna barn boende på annan adress.
Om ni har några frågor om er specifika situation, var vänlig kontakta någon i styrelsen så kan vi säkerligen hitta en bra lösning.

Tid för medlemskap
Medlemsavgift ska betalas senast 1 April av befintliga medlemmar. Nya medlemmar som erlägger avgift efter 1 Augusti innevarande år ska även gälla följande säsong. Detta gäller såväl familjemedlemskap som enskild medlem.

Det här får du för din medlemsavgift.

* Tillfälle att tillsammans med likasinnade träna landsvägscykling tisdagar, torsdagar och söndagar under cykelsäsongen.
* Rätt att bära våra klubbkläder som är speciellt framtagen för att ge dig den rätta självkänslan när du susar fram på vägarna.
* Tillgång till en hel expertpanel av cyklister som du kan rådfråga om allt mellan himmel och jord vad gäller cykling. Det kan gälla skötsel, reservdelar, inställningar, geografiska cykelområden m.m.

Vi ses på träningarna och ute på vägarna!

En bild

Publicerad: 2022-11-29

Senast uppdaterad: 2022-12-29

Författare: Totte Taby

Besöksadress

Ättehagsvägen 3
187 62 Täby

Postadress

Ättehagsvägen 3
187 62 Täby

Kontakta oss

070-3642211
klubben@vck.nu