Tråd: Marknadsundersökning - fysiologisk testning för uthållighetsidrottare

Hej!

Vi håller på att genomföra en marknadsundersökning, som rubriken antyder. Insamlandet av underlaget är till för formandet av nya tjänster på området som jag tror är intressanta för många motionärer & tävlingscyklister. Tack på förhand för ditt deltagande! (~5min)

Jag kan återkomma senare vid intresse när verksamheten har formats klart, och hur det skulle kunna vara vck-are till nytta. Vad det rör sig om ungefär framgår nog av undersökningens innehåll smile

Med vänlig hälsning,

Karl-Axel

Sv: Marknadsundersökning - fysiologisk testning för uthållighetsidrottare

Hej,
Verkar dåligt med respons på ditt inlägg. Var finns underlaget?
Med vänlig hälsning, Tomas

"Pain is just weakness leaving your body"

Sv: Marknadsundersökning - fysiologisk testning för uthållighetsidrottare

Hej Tomas! Vi fick in tillfredsställande många svar i undersökningen - kanske inte så många från just denna kanal - men iallafall smile Tack till de som svarade!

Sv: Marknadsundersökning - fysiologisk testning för uthållighetsidrottare

Hej! Knyter nu an som utlovat till denna marknadsundersökning, så här två månader senare

Vi lanserade igår stolt Borås-baserade OutVitro, Sveriges första mobila testklinik med INSCYD-partnerskap, som erbjuder fysiologiska tester för uthållighetsidrottare. Ett längre intro för den som är mer intresserad: https://outvitro.se/2018/01/14/valkomme … -outvitro/

En Borås-baserad testklinik är inte så spännande för 08-bor, men måste tipsa om denna självadministrerade-testvariant för den som tränar med effektmätare! https://outvitro.se/produkt/critical-power-cykel/ En erbjudandeperiod körs första veckan (t.o.m 21 januari) för den som vill prova på någon var våra "distanstjänster"

mvh Karl-Axel