Tråd: Grupp ride imorgon vid 10:00

COURSE: Watopia Flat Course. When you login select "Flat" from "Route Preference".

AUSTRALIA START TIMES

~ 8pm AEDT (Melb/Syd).
~ 7:30pm ACDT Adelaide/SA.
~ 5pm AWST Perth/WA.
UK START TIME: 9am GMT
EUROPE START TIME: 10am CET
DISTANCE: 4 laps
PACE: 3-4 w/kg
RIDE DETAILS:
~ Please add OSS to the end of your screen name to signify you are part of this ride.
~ No TT bikes.
~ Meet at the Start/Finish banner 5-10 minutes before the start.
~ Wait for an in-game message to announce the ride is starting
~ This is a NOT a race. Please respect the pace and the ride leader.

Sv: Grupp ride imorgon vid 10:00

Det här är riktigt bra och intressant! Vi hänger nog på till nästa säsong. Just nu köpte vi ett pingisbord istället så ny trainer får bli till hösten smile

Tjejer - ni har väl inte missat att ett av stallen aktivt söker lovande talanger här i dessa virtuella tävlingar? smile

If it's to be - it's up to me!

Sv: Grupp ride imorgon vid 10:00

Hejsan E-M det tycker jag absolut ni ska göra :-)
Pingisbord hur tänkte ni nu ;-)

Sv: Grupp ride imorgon vid 10:00

Jodå vi kör Zwift till hösten!

Ja hur tänkte jag..? hmm Jag spelade mycket som ung, har också redan fritidsgård här hemma med grabbarna så varför inte aktivera dem lite mer... så tänkte jag nog...
Och har vi klämt in tre cyklar, löpband och annat så ska vi väl få plats med ett pingisbord också...
Kom just hem och pingisturneringen börjar direkt!! Så kul!! big_smile

If it's to be - it's up to me!